topbella

Friday, October 22, 2010

BLOG OH BLOGGG!!!

Salam...

Dah lama betul x update blog...sampaikan nak wish raya tahun nie pun x sempat....bukan apa sibuk sgt...byk sgt keje yg nak kena settlekan...dengan miss dania sofia yang kurang sihat sejak dari bulan puasa hari tu....nie pun singgah kejap..jengok2 apa2 yg patut....will update my blog later........rindunya nak update blog.......tungguuuuuuuuuu
>
>
>
>
>
>
>
>
??????

Tuesday, September 7, 2010

Friday, August 13, 2010

Salam Ramadhan...


Ramadhan menjelma lagi...masuk tahun dah 2 tahun dania "berpuasa" bersama mama n babah..cuma ramadhan kali nie dania bukan lagi 5 mth baby...now dania dah 1 yr 5 mth...dah big gurl anak mama n babah...dikesempatan ini mama,babah n dania nak wish

"Salam Ramadhan..sempena ramadhan ini sentiasalah SETTING niat,UPGRADE iman,DOWNLOAD sabar,UPLOAD usaha,DELETE dosa,UPDATE doa dan TOP UP ilmu agar boleh REEDEM pahala..selamat menjalani ibadah berpuasa dgn hati yg tabah dan sabar....semoga bulan yg mulia ini sentiasa diberkati oleh Allah s.w.t. "

Sunday, July 18, 2010

Dania Sofia Belated Birthday....

Sian Dania lambat babah n babah update besday party dia...skg baru mama n babah ada masa nak update sebab dania tido awal hari nie..letih agaknya main banyak..lately nie susah skit nak update blog bukan apa dania dah semakin bijak...Happy Besday Dania Sofia...ooppssss HAPPY BELATED BESDAY DANIA SOFIA...mama n babah buat besday dania private jer...only family members yang involve...lagi pun dania just 1 year old....apa pun babah n mama still celebrate besday dania...HAPPY BESDAY DANIA SOFIA...mama n babah luv u so much....SARANGEI...
<3 <3 <3 <3 <3.... happy and enjoy sangat bila tengok semua org happy....Thanks to Mak Long & Family,Ngangah...Tok..Aki n Wan..Mak De & Mak Tam....Pak ngah & Family lastly to Acu Aiman...Thanks To Pak Long walaupun tak dapat join dania besday party...

Banner

Reserved room

Tetamu sedang menjamu selera

Birthday gurl...

Birthday song by Marche staff...

Potong kek...

Tok ngan ngangah

Wan ngan aki

Family mama

Family babah

Sunday, June 27, 2010

HapPY FaTHer's Day


Happy fathers day for my beloved abah nazri mat sila...thanks sbb take care until now....lebih lagi plak tu walaupun dah kawin together wit dania sofia also..manja aki....my beloved hubby mohd zulkarnaen mohd ibrahim..thanks babah for everything...we love u soo much.....
>
>
>
>
>
>
>
>
HAPPY FATHER'S DAY TO ALL FATHERS IN THE WORLD.........

Wednesday, May 12, 2010

Tuesday, May 11, 2010

HaPPy MoTHer's DaY

HaPPy MoTHer's DaY

Semenjak dah jadi mama nie..apa saje yang berkaitan dengan anak mesti cepat emo skit...sekarang baru tahu macam mana susah senang seorang ibu melahirkan anak n membesarkannya....bila anak menangis,demam,sakit walaupun sebesar zarah sekali pun yang berkaitan dgn anak mesti akan emo sikit...emmmm.....to DANIA SOFIA mama akan jadi mama yang akan sentiasa sayang,kasih dan prihatin terhadap Dania...to my hubby mama happy sebab kita dah dikurniakan dengan seorang cahayamata pelengkap hidup kita berdua...


To all Mum..mummy..mama..umi...mak..ibu...atau apa skali pun gelaran atau panggilan yang diberi kepada insan yang melahirkan kita..selamat hari ibu sedunia..tangan yang mengoncangkan buaian mampun mengoncangkan dunia...hormatilah insan yang bernama ibu kerana merekalah semua insan didunia dapat melihat dunia...to my beloved mama Puan Julidah Turiman no word to say i love you so so so much..and to my beloved mother in law Puan Asnah Awang i love you tooo...



HaAAApPPy MOOther's DaAAy..... :))) <3<3<3<3<3

MaMa Besday...10 MAY

Happy besday mama..from dania n babah...
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
jangan lupa babah n dania present besday mama..
n jgn lupa update blog..dah lama sgt rasanya x update blog.....

Saturday, April 17, 2010

Cameron Highland Holiday

Rumah peranginan TNB

Dari depan

Living Hall

1st room

2nd room

Scenery from the top of BOH tea garden

Had a cup of tea at Cameroon Bharat

Tea plantation @ Cameroon Bharat

As usual....me and dania

Quite a journey to reach this place...phew..

Friday, April 2, 2010

"Hadiah" Hari Jadi Dania...

Happy besday My Lil Princess...mama n babah like to say sorry sebab bawa dania untuk injection setahun on your besday...actually injection dania sepatutnya hari sabtu 27 mar tp mama anjakan tarikh pasal ada hal on that day...

Masa mama n babah bawa dania peg injection on that day..semua orang ckp pity to besday girl got big present on her besday...INJECTION...tp nak buat mcm mana untuk kesihatan anak mama jg...injection nie untuk injection setahun ( MMR + Chicken Pox )..mcm biasa dania ttp cool bila Dr Sheilah inject dia..againt without failed she never cry..gelak lagi ada sbb umpannya gula2..lepas inject Dr Cakap Dania kena ambil darah untuk Blood Test nak tgk antibodi dalam badan cukup ker tak untuk dia...ahhaaaa..yg nie dania nangis...kalau mama pun nangis...skit ooooooo.....tangan comel mama kena inject ambil darah...SIAN BESDAY GIRL....tp kejap jerr...
biasalah anak mama kan kuat mcm mama jg..hheheheheheh.....

So Dania jgn marah mama n babah we got BIG SURPRISE for you....but still UNDER CONSTRUCTION....

To Dania : SARANGEI ( I LOVE YOU DEAR )

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

in process to take the blood


sakitnya mama!!!


dania kena inject punggung daaa!!!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

My Details

My Photo
Nazira Nazri
Dania Sofia luvly mama & wife to my beloved hubby Mohd Zulkarnaen
View my complete profile