topbella

Saturday, April 17, 2010

Cameron Highland Holiday

Rumah peranginan TNB

Dari depan

Living Hall

1st room

2nd room

Scenery from the top of BOH tea garden

Had a cup of tea at Cameroon Bharat

Tea plantation @ Cameroon Bharat

As usual....me and dania

Quite a journey to reach this place...phew..

Friday, April 2, 2010

"Hadiah" Hari Jadi Dania...

Happy besday My Lil Princess...mama n babah like to say sorry sebab bawa dania untuk injection setahun on your besday...actually injection dania sepatutnya hari sabtu 27 mar tp mama anjakan tarikh pasal ada hal on that day...

Masa mama n babah bawa dania peg injection on that day..semua orang ckp pity to besday girl got big present on her besday...INJECTION...tp nak buat mcm mana untuk kesihatan anak mama jg...injection nie untuk injection setahun ( MMR + Chicken Pox )..mcm biasa dania ttp cool bila Dr Sheilah inject dia..againt without failed she never cry..gelak lagi ada sbb umpannya gula2..lepas inject Dr Cakap Dania kena ambil darah untuk Blood Test nak tgk antibodi dalam badan cukup ker tak untuk dia...ahhaaaa..yg nie dania nangis...kalau mama pun nangis...skit ooooooo.....tangan comel mama kena inject ambil darah...SIAN BESDAY GIRL....tp kejap jerr...
biasalah anak mama kan kuat mcm mama jg..hheheheheheh.....

So Dania jgn marah mama n babah we got BIG SURPRISE for you....but still UNDER CONSTRUCTION....

To Dania : SARANGEI ( I LOVE YOU DEAR )

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

in process to take the blood


sakitnya mama!!!


dania kena inject punggung daaa!!!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Happy Birthday Babah....!!!

Happy Besday babah tu adalah word yg mama n dania ckp dgn babah on his besday (18 march).
this year besday babah mcm meriah skit...malam tu babah ckp nak belanja makan so babah suruh mama pilih tempat..emmm pucuk dicita ulam mendatang lah jawabnya..apa lagi dgn slumber mama ckp dgn babah " apa lagi babah SRI AYUTTHAYA nea by carrefour wangsa maju ( new outlet )...cantik jg tempat dia n nice place also.. :))...malam tu jg sambil2 tu kami semua celebrate besday babah n my SIL ( biras ) kak Fara kebetulan besday kak fara pun jatuh bulan yg sama...so tq babah for the treats...we love you so much....

To babah with love...

HAppy besday to u..haPPy besday to u...HappY besday to Babah...Happy BEsday to you...

Semoga babah panjang umur, murah rezeki,sayang,jaga n kasih pada mama n dania...


Restoran Sri Ayutthaya


Nice and cozy


Interior decoration


Birthday cake..courtesy of ngangah..

Siap ada penyanyi lagu "Happy Birthday" lagi


One happy family


Wallet....1st present from mama


Watch.... 2nd present also from mama

Dania @ Bukit Tinggi

Dania n Mr Bunny...


Dania berada 2600 kaki dari aras laut


Kat Le Poulet Roti Cafe


One of the landmark at Bukit Tinggi


Mama n cute lil' Dania

My Details

My Photo
Nazira Nazri
Dania Sofia luvly mama & wife to my beloved hubby Mohd Zulkarnaen
View my complete profile