topbella

Sunday, October 18, 2009

Dania@Tawakal Hospital

Last 2 weeks, Dania tak berapa sihat sebab bad flu ngan flame banyak sangat. 1st treatment dia kami bawak g kat Child specialist kat Ampang selama 3 hari berturut-turut sebab doc nak tengok dia punya progress lepas pakai nebulizer. Lepas tu plan nak g inject dia kat Hospital Tawakal. Doc kat situ detect flame dia agak teruk. So doc batalkan dia punya injection pastu dia masukkan Dania kat unit Fisioterapi untuk sedut flame. Dania kat sana 2 hari. Kesian tengok Dania buat flame suction....tak sampai hati tengok. Tapi mengenangkan prosedur ni boleh melegakan Dania, mama redha jugak.

Flame suction

Nebulizer buat kat umah


0 comments:

My Details

My Photo
Nazira Nazri
Dania Sofia luvly mama & wife to my beloved hubby Mohd Zulkarnaen
View my complete profile