topbella

Sunday, October 25, 2009

Makan2 Raya 09

Syawal yg mulia sudah pun berlalu hampir 2 minggu...lambat skit lerr update blog,bz sgt..kot..x perr lahh..tahun nie alhamdullilah dpt jamu kekawan makan..tahun lepas x..tgh mabuk sgt...ramai jg tahun nie..unsangkarable...tak salah menjamu org makan..rezeki.mcm2 jenis menu jg iap2 tahun yg ada..mcm iklan astro tu "macam-macam ada"kira puas hati lerr org makan...tp tiap2 tahun menu nie mesti ada " Rojak Buah " sapa2 yg dah test emmm..yummy!yummy!!!...hehehehehe..dania pun bila org sibuk makan mulut dia pun ikut sama bergerak..



My In Law dtg..sedara mara..kawan2 dtg sbb raya n nak jumpa Dania..byk jg collection duit raya dania tahun nie...hehehehehe...ape lg simpan kat bank lerr...utk masa hadapan...majlis start dlm kul 12.30 tengahari berlanjut sampai kul 11.00 pm..penat tu tak lah sgt pasai mama ader 2 org sis yg tolong..tp mama tabik spring lah kat my SIL yg tgh sarat pregnant tu tunggu hari jerr buat keje dr malam semlama sampailah ari open hse...tak berenti langsung...mama tlglah jg tp banyak masa dgn kerenah dania..tgk org tak kenal masam jerr muka...tp agaknya dia pun penat jg...




budak2 yg datang



auntie aimey n dania




aleya n dania



muffin my sis buat



puding manggo mama buat

Ramai jg yg tak dtg..that day ramai jg yg buat open hse mana2 officemate yg buat open hse hari yg sama x dpt lah peg...tp ramai jg yg tak dtg sbb dorg ckp jam teruk sgt sampai ader yg patah balik...nak buat mcm mana x der rezeki..tak perr insyallah tahun depan ader lg... see yaa...






0 comments:

My Details

My Photo
Nazira Nazri
Dania Sofia luvly mama & wife to my beloved hubby Mohd Zulkarnaen
View my complete profile